EI NATOLLE!!!!

EI NATOLLE!

Lauantaina 27.2.2010 järjestettiin Naton vastustajien voimin EI NATOLLE! tapahtuma. Tapahtuma keräsi yllättävän hyvin eri-ikäisiä aktiiveja kritisoimaan poliittisen oikeiston ajamaa Nato myönteisyyttä. Tapahtuma polkaistiin komeasti käyntiin hyvin rakennetuilla puheilla.

Kuopion Vasemmistonuorten aktiivi Heidi Komulainen kritisoi puheessaan poliitikkojen halua ulottaa Suomi Naton jäseneksi siitäkin huolimatta että suurin osa suomalaisista ei jäsenyyttä kannata. Naton jäsenyys tulisi olemaan virhe ja ennen kaikkea uhka Venäjän läheisyyden ansiosta. Heidin puhe kokonaisuudessaan osoitteessa: http://heidikomulainen.ehdokkaasi.fi/?p=85

Heidi Komulainen

Heidi Komulainen

 Kuopion torilla tiiviit ja räväkät puheet pitivät myös Juhani Tanski Kuopiosta sekä Hanna Era Jyväskylästä.  Puheiden jälkeen oli toiminnallisuuden aika. Siskotyttö ja veljmies patsaat saivat omat rauhan merkkinsä kaulaansa iskulauseiden kajahdellessa ilmaan; EI Natolle! Kyllä rauhalle!

Iltapäivä eteni KTY:n kokoustiloissa aluksi ruokailun merkeissä. Teemu Matinpuro rauhanpuolustajista piti asiatuntevan ja vakuuttavan puheen Natoon liittymisen vaaroista. Käytännön esimerkit ovat jo osoittaneet Naton olevan enemmän sodanpuolustaja kuin rauhanpuolustaja. Naton tehtävänä on suojella jäsenmaidensa arvoja, ei niinkään pyrkiä konfliktien lievittämiseen.

Matinpuron jälkeen oli yleisöllä mahdollisuus puheenvuoroihin sekä kysymysten esittämiseen. Räväkät puheenvuorot esittivät myös Hanna Era (Äidit Natoa vastaan), Tuomas Perälä(Kuopion Vasemmistonuorten puheenjohtaja), Matti Juusela(Pohjois-Savon Rauhanpuolustajista) sekä Joensuun rauhanryhmä. Tilaisuuden juonsi aina sanavalmis Pia Valkonen.

Hanna Era

Perälä mussuttamassa aiheen vierestä!!

Nato tapahtuma oli virkistävä kokemus. Ryhmällä oli selkeä tahtotila tuoda oma mielipiteensä esiin Nato kysymyksestä. Tällainen räväkkä toiminta oli selkeästi osoitus tavallisten ihmisten tahdosta saada muutosta aikaan. Kansalaiset haluavat osallistua ja tuoda mielipiteensä julki, tähän tarpeeseen Naton vastainen toimintaryhmä ja Vasemmistonuoret pyrkivät vastaamaan. Toivottavasti tapahtuma oli lähtölaukaus toimivan rauhanpuolustajat osaston syntymiselle Kuopioon.

NATO is the disease. Meet the Cure!

http://www.natonvastaiset.blogspot.com/

-tp

Mainokset

1 kommentti

  1. […] sanansaattajat ovat kuvanneet järjestöä mm. uuden maailmajärjestyksen airueeksi, “sodanpuolustajaksi” ja terroristijärjestöksi. On todennäköistä – ja erittäin suotavaa – että […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s